2. SORTERING - BYTTES IKKE!

Som iværksætter er det ikke altid at tingene går som man ønsker det. Jeg har fået et parti sengetøj hjem som ikke lever op til forventningerne og  derfor sælger vi sengetøjet billigt, til -75%. Af samme årsag byttes det heller ikke. Læs mere nederst.

2. sortering

Sommetider går tingene ikke som forventet. Vi har i foråret fået en stor sending lækkert sengetøj hjem som ikke lever helt op til vores forventninger. Man KAN risikere at opleve, at lynlåsen driller hvis man hiver for hårdt i den, eller tørretumbler sengetøjet. Hvis man har evner for at sy kan man evt. selv sætte i ny lynlås i, og hvis ikke, så skal man være forsigtig når man bruger lynlåsen. 

Kvaliteten er stadig den samme lækre bløde som I kender det fra + sengetøjet, i økologisk bomuldssatin.

Leverandøren har desværre vendt stoffet mod syretningen i den grå udgave i baby og junior, så printet får en lidt wavy fornemmelse. Se billeder af sengetøjet under de forskellige sæt. Du får stadig det lækreste og blødeste sengetøj på markedet, men til uhørt lave priser. Jeg kan med garanti sige, at dette er det blødeste og lækreste sengetøj, men jeg er desværre bare nød til at skulle af med det så jeg får plads til nye varer.

Ønsker du at se sengetøjet live?

- så er du velkommen til at komme forbi lageret på Glarmestervej 9 i Varde, hvor du kan mærke og se det. Husk at aftale tidspunkt, så du er sikker på her er nogen. Vi kan fanges på mobil 42451884

 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom