Cheap hårbøjle - Iben i Sort

Varenr. 1510996
GTIN 5714441008581
79,95 DKK
100% Polyester. Bemærk denne hårbøjle er tyndere i både bredden og selve tykkelsen af hårbøjlen. Hårbøjlen er i tynd plastik og ikke samme kvalitet som de hårbøjler til 149.95,- Dog er den stadig meget bøjelig så børn nærmest ikke kan knække dem! Læs mere længere nede

Læs mere

Leveringstid: 1-2 Hverdage med GLS
Fri Fragt v/ 299,-

  Vi sender pakker om 
Del denne vare:

Læs mere om Cheap hårbøjle - Iben i Sort  

Cheap hårbøjlen er en ny model vi har indført hos LÉHOF, disse vil være tyndere i bøjlen i forhold til den hårbøjle du er vant til at se hos LÉHOF. Ikke alle forældre har den fornøjelse af børn som passer på deres ting, og derfor kan man risikerer at skulle købe nye hårbøjler hele tiden - til disse "uheldige" forældre kan vi nu introducerer CHEAP modellen. Halv pris men samme smukke udseende. Bøjlen er stadig lige så bøjelig i kvaliteten men bare tyndere og i plastic i stedet for acetat. Da hårbøjlen her er letterer holder den ikke håret nær så godt tilbage som dem til 149.95,-

Det er vigtigt for os at understrege, at der er stor forkel på de 2 slags hårbøjler som vi har. Den "normale" LÉHOF hårbøjle holder håret bedre (den til 149,95) - og hårbøjlen er desuden i en bedre kvalitet. Men ud over det ligner de hinanden. Pris og kvalitet har stor betydning.

Kan hårbøjlen både bruges til børn og voksne?

Ja! De kan sagtens bruges til voksne også. De passer ned til børn i ca 4 års alderen og op til voksen, så nu kan mor og datter matche hinanden.

Vi har Danmarks største udvalg af hårbøjler til børn og voksne. Og finder du ikke det du søger hos LÉHOF, så kan du også finde flere på LÉ MOSH. 

 

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom