Cheap hårbøjler

Cheap hårbøjlerne er en billigere udgave af de kendte LÉHOF hårbøjler. De er tyndere i kvaliteten end dem du er vant til at se hos os. Naturligvis er de stadig lige så smukke udadtil.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Læs mere om vores Cheap hårbøjler

Vores Cheap hårbøjler er lidt tyndere i selve plastikken, end de andre velkendte LÉHOF hårbøjler. De er dog stadig meget strechable, så de nærmest ikke kan knække.

Vi har gjort en stor dyd ud af at Cheap hårbøjlerne skal se lige så lækre ud som de øvrige hårbøjler vi har. Hvis du mærker på bøjlerne til sammenligning, vil du blot kunne ane at kvaliteten er forskellig i plastikken. 

Hårbøjlerne er perfekte til både mor og barn da det er samme størrelse, så man kan låne af hinanden. Brug hårbøjlerne til fest, til fødselsdage eller bare til hverdag. Og brug dem til kjoler, til jeans, i børnehaven eller bare når der skal pyntes ekstra fint op i dit hår. Hos LÉHOF har vi et stort udvalg af hårbøjler til enhver smag og masser af hårpynt generelt. Du finder en masse hårspænder, hårelastikker, hårbånd, hårklemmer og hårsløjfer i alle farver hos os.

Vi har desuden fine Nora beanie huer med kvast. Huerne passer både til det kolde efterårsvejr, til når vintersneen falder, og til forårets lune dage.

 

COPYRIGHT LÉHOF 2019

Kurven er tom