| LAGERSALG |

I denne kategori finder du alle de produkter vi har, som er sat ned. Vi har samlet dem i denne katagori, så det er overskueligt for dig at se, hvilke af vores produkter du kan købe til nedsat pris. Det er ikke fordi at produkterne på nogen måde fejler nogetr, men kun fordi vi skal have ryddet op på vores lager og derfor skal have hjælp til at tømme det. Nogle farver er udgåede modeller og andre er fordi der kun er få stk tilbage på lager. 

Outlet og lagersalg

Gør en god handel i denne kategori - Outlet og lagersalg er ikke ens betydning med at det er produkter som fejler noget. Somme tider skal vi bare have mere hyldeplads og det får vi ved at få ryddet op. Det kan lige så godt kommer dig til gode, og derfor have sat priserne ned til 20% 30% 40% 50% 60% og 75%. Kvaliteten er stadig den samme selv om produkterne bliver købt til nedsat pris.

Overtøj på tilbud

Det er en god måde at få fyldt efterår garderoben op på, også selvom det er forår uden for. Vi har massere af huer, beanier, elefanthuer og alt muligt andet lækkert på tilbud og det kan lige så godt komme dig til gode. På huerne i vores outlet er der rigtig store besparelser at få. Vores outlet er en chance for at erhverve dig vores minimalistiske og tidsløse produkter så de er til at betale. Du finder blandt andet vores populære nora beanie i nordisk design, som er i lækker blød kvalitet, og som er særdeles komfortabel at have på. Kvasten er aftagelig hvilket gør at den kan vaskes i maskine.

Rabatter på børnetøj og interiør

Selvom vores priser i forvejen er til at betale, så kan du alligevel gøre dig ekstra gode kup i denne kategori. Vi har både plakater, huer og elastikker til gode priser. Vi skal have plads til den nye sæson og det kan lige så godt komme dig til gavn. Outlets og lagersalg kommer både dig og os til gavn og det er jo intet mindre end fantastisk. På trods af at du køber tingene til billige priser fra LÉHOF så er kvaliteten stadig den samme. Yderst lækker i både kvalitet, design og komfort. 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom