| SALE |

I denne kategori finder du alle de produkter vi har, som er sat ned. Vi har samlet dem i denne katagori, så det er overskueligt for dig at se, hvilke af vores produkter du kan købe til nedsat pris. Det er ikke fordi at produkterne på nogen måde fejler noget, men kun fordi vi skal have ryddet op på vores lager og derfor skal have hjælp til at tømme det. Nogle farver er udgåede modeller og andre ting er nedsat fordi der kun er få stk. tilbage på lager. Bemærk venligst at varerne ikke byttes, da det er udgåede modeller. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Outlet og lagersalg

Gør en rigtig god handel i denne kategori! Outlet og lagersalg er ikke ens betydende med at produkterne fejler noget. Somme tider skal vi bare have mere hyldeplads og det får vi ved at få ryddet op. Det kan lige så godt komme dig til gode, og derfor har vi sat priserne ned med op til -75%. Kvaliteten er stadig den samme selv om produkterne bliver købt til nedsat pris.

Du kan virkelig gøre ekstra gode kup i denne kategori. Vi har både plakater, sengetøj og masser af hårbøjler til en rigtig god pris. Outlets og lagersalg kommer både dig og os til gavn og det er jo intet mindre end fantastisk. På trods af at du køber tingene til billige priser fra LÉHOF, så er kvalitet og design stadig det samme.

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom