Ejvind Arthur

Martin Ejvind Arthur Weiling står bag det stadig voksende brand "Ejvind Arthur", som formår at skabe smil og glæde med minimalistiske og humoristiske plakater, fra serien Mugshot Edition. Her er det den enkle streg, som er i fokus. Mugshot Edition er skabt for at give et alternativ til den ”barnlige” kunst som ofte findes på mange børneværelser.

Kunstneren bag

Martin Ejvind Arthur Weiling havde i løbet af 15 år været ansat på adskillige reklamebureauer i Aarhus og København, men i 2015 valgte han at blive selvstændig med sit eget kreative bureau, Mundfuld—studio. I Mundfuld—studio er der primært fokus på identiteter for både større og mindre virksomheder. Det kan handle om alt fra logoer til apps og webdesign.

 Tidsløs design

Martin Ejvind Arthur Weiling har med sine grafiske streger, formået at skabe et univers af kunst til væggene, som ikke kun behøver at hænge i børneværelset. Med de forskellige afdæmpede farver kan de også hænge i køkkenet, i stuen eller i hvilket som helst andet rum i hjemmet – mulighederne er mange. Fællesnævneren for netop disse yderste cool og skandinavisk prægede plakater, er den tidsløse designfilosofi.

 

Se alle plakater hos LÉHOF her!

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom