Ejvind Arthur

Martin Ejvind Arthur Weiling står bag det stadig voksende brand Ejvind Arthur, som formår at skabe smil og glæde med minimalistiske og humoristiske plakater fra serien Mugshot Edition. Her er det den enkelte streg, som er i fokus. Mugshot Edition er skabt for at give et alternativ til den ”barnlige” kunst som ofte findes på mange børneværelser.

Kunstneren bag

Martin har de seneste 15 år været ansat på adskellige reklamebureauer i Aarhus og København, men i 2015 valgte han at gå selvstændig med sit eget kreative bureau, Mundfuld—studio. Fokus i Mundfuld—studio er primært identiteter for større og mindre virksomheder, alt fra logoer til apps og webdesigns er at finde blandt referencerne.

 

Tidsløs design

Martin Ejvind Arthur har med sine grafiske streger, formået at skabe et univers af kunst til væggene, som ikke kun behøver og hænge i soveværelset. Med de mange forskellige afdæmpede farver kan de også hænge i køkkenet, i stuen eller i hvilket som helst andet rum i hjemmet – mulighederne er mange. Fællesnævneren for netop disse yderste cool og skandinavisk prægede plakater er den tidsløse design filosofi.

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom