Elastikker

Når de søde små, propfyldt med energi, leger og løber til de dejser om, kan langt hår, der falder ned i ansigtet, være forstyrrende. Med hårelastikker i det lange hår, kan man lege ubesværet i så lang tid, som man har lyst. Vi har sørget for, at vores hårelastikker er både praktiske og pæne.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Læs mere om vores hårelastikker

Hårelastikker har først og fremmest den praktiske funktion, at de holder håret oppe og væk fra ansigtet, når du har allermest brug for det. Det kan dog se klodset ud og være ubekvemt. Hos LÉHOF ved vi, at det også betyder noget, hvorvidt hårelastikken rent faktisk ser godt ud. Vores hårelastikker kommer i mange nuancer, der kan passe til enhver lejlighed. Vi har små hårelastikker, fyldige scrunchies, scrunchies i velour og hårelastikker med jersey sløjfe. Alle kan bruges af både børn og voksne.

Alle vores hårelastikker kommer med spændstige bånd, UDEN den velkendte metal-lukning som slider på jeres hår. Vores hårelastikker er derfor mere skånsomme mod håret. Med stærke, spændstige og ikke mindst søde og dekorative hårelastikker har du altid en løsning til dit barns håropsætning. Brug dem til rottehaler, hestehaler og fletninger.

Klassisk skandinavisk design

Alle vores designs af hårelastikker kommer i et væld af farver, så her hos LÉHOF kan du finde noget til enhver lejlighed. Uanset om det er til dit barn, dig selv eller jer begge to, så finder du, i vores udvalg, stilrene løsninger, som passer til både fest og hverdag - uden at jeres hår og frisure falder ned på noget tidspunkt.

Glem ikke at vi også har et kæmpe udvalg af hårspænder!

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom