Elastikker

Når de søde små propfyldt med energi leger og løber til de dejser om, kan langt hår være en forstyrrelse i ansigtet. Med elastikker og spænder til piger og deres lange hår kan de lege ubesværet i så lang tid, som de har lyst til. Vi har sørget for, at vores elastikker og spænder både er praktiske og pæne.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Til det søde look

Elastikker og spænder har først og fremmest den praktiske funktion, at de holder håret oppe, når du har allermest brug for det. Det kan dog se klodset ud og være ubekvemt, men hos LEHOF ved vi, at det også betyder noget, hvorvidt spændet eller elastikken rent faktisk ser godt ud. Alle elastikker og spænder kommer i simple, søde nuancer, der kan passe ind til enhver lejlighed. På grund af de simple farver i skandinavisk stil kan de både bruges til børn og voksne.

 

One-size til alle formål

Alle vores modeller og varianter kommer i én størrelse. Spænderne måler 4 cm, mens sløjfen selv er 6 cm. Både spænder og elastikker kommer med spændstige bånd, der sikrer barnet en perfekt pasform og med mulighed for tilpasning. Børn vokser hurtigt, og derfor kan det være en kamp konstant at skulle finde nyt børnetøj i den alder. Med stærke og spændstige elastikker skal du ikke bruge mange ekstra timer i storcentret for konstant at finde nye løsninger til håropsætning.

Klassisk skandinavisk design

Alle vores designs af spænder og elastikker kommer i enkle, simple nuancer med bløde motiver. Hos LEHOF er vi af den overbevisning, at for mange farver og skarpe indtryk kan forstyrre barnet, og derfor har vi fundet denne fleksible løsning, der egner hårpyntet til enhver lejlighed. Uanset om det er til dit barn, dig selv eller jer begge to, finder du i vores udvalg stilrene løsninger, som passer til både fest og hverdag - uden at håret falder ned på noget tidspunkt.

 

COPYRIGHT LÉHOF 2016

Kurven er tom