Elefanthuer

Hos LÉHOF finder du fine og funktionelle elefanthuer, både med én og to kvaster. 

 

Mere om LÉHOF elefanthue

Hos LÉHOF gør vi meget ud af, at vores produkter til børn skal kunne bruges i både børnehave, vuggestue og i dagpleje. Samtidig skal de have en funktionalitet i forhold til at det er vintertøj, så de små børn kan holde varmen i de kolde vintermåneder. Vores elefanthue har windstoppere på ørerne, så de kan bruges hele vinteren, og give ekstra beskyttelse ved ørerne når det blæser. Elefanthuerne er lavet i 96% bomuld og 4% elasthan og er en rigtig dejlig elefanthue til dit barn når kulden banker på.  

Elefanthue med aftagelige kvaster til børn

Elefanthuerne er med aftagelige kvaster. De kan tages af og på efter behov og humør. Man kan også købe kvaster i den modsatte farve end der oprindeligt var på elefanthuen og skifte med dem, for at variere lidt på elefanthuens udseende hvis man har lyst. Derudover er de aftagelige kvaster også praktiske, når elefanthuen skal vaskes. Tag kvasterne af inden du putter huen i vaskemaskinen. Det er også meget praktisk med de aftagelige kvaster når dit barn skal bruge cykelhjelm, da man bare klikker kvastene af og så er det muligt at have hjelmen på. 

Info om vores elefanthuer

Vores elefanthuer er produceret i bomuldsrib (96% bomuld og 4% elasthan) og fåes i mørkegrå og lysegrå. Skulle du miste kvaster på din Dirk-hue eller Ellie-hue eller bare gerne vil have en ekstra farve, så kan du bestille ekstra kvaster separat her hos LÉHOF. 

Se alle vores huer her

COPYRIGHT LÉHOF 2019

Kurven er tom