Gavekort

Hvis du vil være sikker på at give en gave, som vækker glæde, og er du løbet tør for gaveideer, så er et gavekort en rigtig god mulighed. Hos os kan du selv bestemme beløbets størrelse, så det passer til anledningen og dit budget. Med et gavekort til vores webshop sikrer du, at dine kære kan købe det, de ønsker sig allermest fra LÉHOF. 

 

Glæd en særlig person med et gavekort til LEHOF.dk

Et gavekort er en af den slags gaver, som man altid bliver glad for at modtage. Selvom det oftest er et lille symbolsk kort man pakker ud, får man stor glæde af det. Hos LÉHOF tilbyder vi gavekort, så du kan glæde én du har kær, med et beløb til vores webshop. Det er en super god gaveide! Gavekortet kan bruges til hele vores webshop. Det er et sikkert valg af købe et gavekort til LEHOF.dk, fordi der iblandt vores store udvalg med garanti er et eller flere produkter, din modtager kan bruge. Vi har en masse hårspænder, hårelastikker, huer, hårbøjler, hårbånd og en masse andet, der helt sikkert frister. 

Bestem selv beløbet

Hos os bestemmer du selv, hvor stort et beløb gavekortet skal være på. Du bestemmer altså helt selv, hvor mange penge din modtager skal have at shoppe for på LEHOF.dk. Fordi vores skønne produkter til børn har forholdsvis laver priser, kan man købe meget for selv små penge hos os. Da vi tilbyder et valgfrit beløb, er det kun anledningen og dit budget der er med til at sætte grænsen for beløbets størrelse. Når du køber gavekortet, får du det tilsendt via e-mail. Om du vil have det i din egen eller i din modtagers indbakke, er op til dig.

 
COPYRIGHT LÉHOF 2019

Kurven er tom