Pandebånd

Med bløde, børnevenlige hårbånd kan du holde styr på din piges vilde hår - både før, under og efter leg. Skulle du som voksen have lyst til et lignende hårbånd, kan du også finde et, der passer til dig.

0-3 mdr - 64 cm // 3-24 mdr - 68cm // 2-6år - 72cm // Voksen - 76cm

Se videoen om hvordan du binder mine pandebånd i bunden

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Pandebånd fra baby til voksen

LÉHOF har et stort udvalg af pandebånd til dit barn. De fås i mange forskellige designs og farver. Dette gør, at der er et pandebånde til alle og de vil passe til en hver lejlighed. Skal barnet med til fødselsdag, bryllup eller lignende, er vores hårbånd en stilsikker løsning. For pigebarnet er det både praktisk og bekvemt - og du bestemmer helt selv, hvilken type hårbånd det skal være. LÉ MOSH er et brand som laver hårpynt til kvinder. I hverdagen kan man pifte et sæt op ved at bruge et pandebånd og ved festlige lejligheder kan man give festtøjet et ekstra pift. Deres pandebånd fås i flere kvaliteter, men særligt velour er en stor trend, som vi har taget til os.   

Bliv smart selv i det kølige vejr

De fleste af vores pandebånd kan også bruges som erstaning for en hat, hvis man er typen der ikke går med det. De fleste af vores pandebånd er brede nok til at dække ørerne, så det er muligt at bruge, når vejret er køligt. Velour pandebåndene er dobbeltlagret, så ens ører er ekstra beskyttet.

Foren dig og dit barn med ét design

Skal man ikke være i tvivl om, at dit stjerneskud er som snydt ud af din næse, kan du vælge, at I skal have den samme hårbånd - naturligvis i forskellige størrelser. Vi tilbyder nemlig hårbånd i både voksen- og børnestørrelse. Alle vores varianter er designet i minimalistisk, skandinavisk stil, og derfor egner hårbåndene sig både til voksne såvel som børn. Det stilrene look krydser alle grænser. Vi ønsker at samle jer som familie, og dette kan gøres med to ens hårbånd. 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom