Pandebånd

Med bløde, børnevenlige hårbånd kan du holde styr på din piges vilde hår - både før, under og efter leg. Vores hårbånd er produceret i en blanding af elastan og bomuld, så barnet har frirum til at slå sig løs. Og skulle du have lyst til et lignende hårbånd, kan du som voksen også finde et, der passer til dig.

0-3 mdr - 64 cm / 3-24 mdr - 68 cm / 2-6 år - 72 cm / voksen 76 cm

VIL DU SE EN LILLE VIDEO MED HVORDAN DU BINDER MINE HÅRBÅND, SÅ KAN DU GØRE DET LIGE HER:

http://blog.lehof.dk/blog/hvordan-binder-man-mine-haarbaand

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

God pasform og stabil håropsætning 

Med 4% elastan sikrer du dig og dit barn, at hårbåndet aldrig sidder løst. Under leg og motion kan det især være praktisk, fordi de mange rystelser også påvirker ens påklædning. Den suveræne pasform og elastanen gør, at der er rum til lige så meget bevægelse, som det ønskes. Det lange hår kan nemlig godt forstyrre på flere måder, hvis kroppen og hovedet bevæger sig meget under idræt. Det økologiske bomuld gør desuden, at barnet ikke kommer til at udvikle allergier på grund af materialet - det er altså en fremtidssikrende løsning.

Pynt og praktisk 

Som nævnt kan det bruges rent praktisk til at holde håret oppe og væk fra øjnene under motion, men i langt de fleste af tilfældene vil man bruge hårbånd som hårpynt. Vores hårbånd kommer i simple danske designs, hvorfor de kan bruges til både finere arrangementer og hverdag. Skal barnet med til fødselsdag, bryllup eller lignende, er vores hårbånd en stilsikker løsning. For pigebarnet er det både praktisk og bekvemt - og du bestemmer helt selv, hvilken type hårbånd det skal være. Det kan samtidig vaskes ved 30 grader.

Foren dig og dit barn med ét design 

Skal man ikke være i tvivl om, at dit stjerneskud er som snydt ud af din næse, kan du vælge, at I skal have den samme hårbånd - naturligvis i forskellige størrelser. Vi tilbyder nemlig hårbånd i både voksen- og børnestørrelse. Alle vores varianter er designet i minimalistisk, skandinavisk stil, og derfor egner hårbåndene sig både til voksne såvel som børn. Det stilrene look krydser alle grænser, og de kan bruges til alle anledninger. Vi ønsker at samle jer som familie, og dette kan gøres med to ens hårbånd. 

COPYRIGHT LÉHOF 2016

Kurven er tom