Pandebånd

Med bløde og børnevenlige pandehånd og hårbånd kan du holde styr på din piges skønne hår. Skulle du som voksen have lyst til et lignende hårbånd eller pandebånd, kan du, ved nogle modeller, også finde et der passer dig.

0-3 mdr - 64 cm // 3-24 mdr - 68cm // 2-6år - 72cm // Voksen - 76cm

Nederst kan du se videoen om hvordan du binder vores pandebånd.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Pandebånd og hårbånd fra baby til voksen

Hos LÉHOF har vi et stort udvalg af pandebånd og hårbånd til dit barn. De fås i mange forskellige designs og farver. Med f.eks. knuder, sløjfe og glimmer. Vi har fine baby hårbånd der ikke er til at stå for. Der er et pandebånd eller hårbånd til alle og de vil passe til enhver lejlighed. Skal dit barn med til fødselsdag, bryllup eller lignende, er vores hårbånd en stilsikker løsning. For den lille pige er det både praktisk og bekvemt - og du bestemmer helt selv, hvilken type hårbånd det skal være. Det er perfekt hårpynt til børn. Vi har både fine og yndige hårbånd, og så har vi hårbånd der kan varme ørerne hvis man har brug for det. 

Bliv inspireret af en masse andet hårpynt til børn lige her!

Bliv smart selv i det kølige vejr

De fleste af vores pandebånd kan også bruges som erstaning for en hue, i det kolde vejr. Pandebåndene er nemlig brede nok til at dække ørerne, så det er muligt at holde varmen når vejret er køligt. Vores velour hårbånd er dobbeltlagrede, så her er dine ører ekstra beskyttet mod kulden. De har et fint og meget populært turban look.

Foren dig og dit barn med ét design

Skal man ikke være i tvivl om, at dit stjerneskud er lige netop dit, så kan du vælge, at dig og dit barn skal have ens hårbånd - naturligvis i forskellige størrelser. Vi tilbyder nemlig, i nogle modeller, hårbånd og pandebånd i både voksen- og børnestørrelse. Alle vores varianter er designet i minimalistisk, skandinavisk stil, og derfor egner hårbåndene sig både til voksne såvel som børn. Det stilrene look krydser alle grænser og vil se så fint ud på jer begge to. Vi elsker at samle jer som familie, og dette kan f.eks. gøres på en hyggelig måde, med to ens hårbånd. 

Vil du se flere hårbånd og pandebånd til voksne, så besøg vores søstershop LE MOSH.

 

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom