LÉ MOSH hårbøjler

LÉ MOSH - Accessories til kvinder. Her ses hårbøjlerne som fås i alverdens farver og mønstre.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Hvad er LÉ MOSH?

LÉ MOSH denmark er storesøster til LÉHOF. Der er fokus på funktionalitet og med det smukke i højsædet. Hos LÉ MOSH designer vi blandt andet smykker, hårbøjler, pandebånd, tørklæder, øreringe, armbånd og mange andre accessories.

Hårbøjlerne er perfekte til at fjerne fokus fra fx ammehår på mor. Hårbøjlerne er lavet i lækkert blødt stof og som herefter er sat på en hårbøjle. 

Hårbøjlerne kan bruges til festlige lejligheder med opsat hår, men de kan også sagtens bruges, hvis du har kort hår. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan de kan bruges. Som mor er man slem til altid at have en opsat hestehale, men med disse hårbøjler i fint design, så kan de pifte selv det kedeligste hår op og sætte kulør på hverdagen.

Styling

Brug hårbøjlerne til en chunky sweat, et par mom jeans og nogle seje spidse stilletter. Eller tag en feminin blonde kjole på til bryllups festen og en jakke - så har du stylet hårbøjlen til at være fin i stedet. Hårbøjlerne er virkelig med til at sætte prikken over i'et til en kedelig hverdag.

Alle hårbøjler findes i forskelligt print eller farver så du kan finde lige netop det som passer til dig. Find flere produkter fra LÉ MOSH på www.lemosh.dk

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom