Hårpynt

Se vores mange forskellige slags hårpynt.

Vi har inddelt det hele i kategorier som du kan se i boksene herunder. Så har du et godt overblik over vores hår accessories. 

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Kæmpe udvalg af hårpynt

Hos LÉHOF har vi et kæmpe udvalg af hårspænder, hårelastikker, hårbøjler, scrunchies og hårbånd. Der er flere forskellige farver og mønstre så der er helt sikkert hårpynt for enhver smag. Vi har alt hvad hjertet begærer af hår accessories, og vi får løbende designet og produceret nyt hårpynt til dit barn (og dig). Hårpynt er både praktisk og til pynt. Hvis du vil holde håret væk fra ansigtet, så kan du lige så godt gøre det på en fin måde, med noget af alt vores skønne hårpynt.   

LÉ MOSCH - Hårpynt til voksne 

Det nye mærke LÉ MOSCH er til for at give kvinder et lækkert og farverigt udvalg af hårpynt. Der vil du derfor finde et stort udvalg af hår accessories målrettet voksne. Da vi ikke har fokus på kollektioner, men får produceret tingene som idéerne dukker op, vil der løbende blive lagt nyt hårpynt ind på webshoppen. Tjek derfor også hjemmesiden www.lemosh.dk når du er færdig med at shoppe her hos LÉHOF.

COPYRIGHT LÉHOF 2019®

Kurven er tom