Børne spænder

Der kommer en alder, hvor små piger helt naturligt får lyst til at pynte sig selv med alle slags hårpynt. Hos LÉHOF har vi en masse fine hårspænder som ikke er til at stå for, og som passer til piger i alle aldre.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Behagelige og praktiske hårspænder

Det er vigtigt, at børn ikke forstyrres i deres leg af noget så simpelt som hårspænder. Derfor er det vigtigt at dine hårspænder er behagelige at have på og ikke mindst at de sidder godt i håret. De skal opfylde en praktisk funktion; at holde hår væk fra ansigtet. Dette klarer vores hårspænder og hårklemmer uden problemer, da vi har hårspænder og hårklemmer til alle slags hår. Håret falder ikke ned i ansigtet, uanset hvor tyndt eller tykt det er. Vi har hårspænder til voksne og hårspænder til børn. 

Smukke farver og materialer

Ud over at være praktiske og behagelige, skal hårspænder og hårklemmer også helst være flotte, og det er de heldigvis her hos LÉHOF. Nogle af vores hårspænder er produceret i smukt gros grain bånd, og vi har også hårsløjfer i satinbånd og hårspænder med velour. Alle sløjfer har et smukt udtryk uanset om du vælger en stor og fyldig sløjfe eller en lille diskret sløjfe. Vi har hårspænder og hårklemmer i et hav af smukke farver og faconer. Det er bare at gå på opdagelse i alle mulighederne.  

Til alle aldre og anledninger

Vores hårspænder kan bruges til alle aldre og anledninger. Hvis den lille pige ikke selv er gammel nok til at pynte sig, kan mor lige hjælpe. Nogle af de helt små hårspænder kræver ikke særlige meget hår, men sidder rigtig godt fast uden at genere barnet.

Det er hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af sig selv og sit barn, og både hverdag og fest fortjener lidt ekstra nogen gange. En sløjfe i håret er meget yndigt og understreger at denne dag eller lejlighed er ganske særlig. Skal I til farfar's fødselsdag, bryllup, konfirmation eller barnedåb så bliver man lige ekstra fin med lidt hårpynt. Til hverdag og i skolen, vil man måske også gerne gøre lidt ekstra ud af det nogen gange. Måske skal der tages fællesbillede, eller måske skal barnet til børnefødselsdag. Med hårspænder og hårklemmer har du udgangspunktet for nogle nemme håropsætninger. Opsat hår er flot og festligt! Se endnu mere hårpynt her.

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom