Hårspænder

Der kommer en alder, hvor piger helt naturligt får lyst til at pynte sig selv, så de kommer til at ligne de andre kvinder i familien. Hos LEHOF fører vi hårspænder til dette formål, som passer til piger i alle aldre, og som er tilpas afdæmpede, så børnene ikke kommer til at se overpyntede ud.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Behagelige og praktiske hårspænder

Det er vigtigt, at børn ikke forstyrres i deres leg af noget så simpelt som hårspænder. Dette betyder, at de, udover at være flotte, også skal være behagelige at have i og skal opfylde en praktisk funktion; at holde håret væk for øjnene. Dette klarer vores hårklemmer uden problemer, da de kan sættes i alle slags hår, hvilket forhindrer det i at ryge ned i øjnene, uanset hvor tyndt det er. Selve spændet er af så god en kvalitet, at det ikke falder ud i løbet af dagen, og at det ikke ender med blot at sidde fast i enkelte hårstrå, hvilket kan medføre mange smerter.

Smukke og rolige materialer 

Alle hårspænder er produceret i smukt gros grain silkebånd og i lækkert blødt bomuld, hvilket giver dem et smukt udtryk og en god og blød pasform. De er lavet i prints, der har et roligt udtryk med små detaljer, der gør dem flotte at se på. Fælles for alle produkter er, at de er lavet i simple nuancer med bløde og rolige motiver, fordi vi hos LEHOF mener, at børn alt for ofte forstyrres af for mange indtryk og for kraftige farver, som desværre tager fokus fra deres leg og færden i verden.

Til alle aldre og og anledninger 

Spændet måler fire centimeter, mens sløjfen måler seks centimeter, hvilket gør det til et spænde, der passer til alle aldre. Også dets bløde pasform gør, at det passer til alle aldre, da det kan sættes i alle hårtyper - derunder også nyfødtes, hvis hår ofte er tynd og sparsomt. Vores hårspænder kan bruges til alle anledninger og både til hverdag og fest på grund af deres rolige udtryk. De giver den ekstra detaljer til familiære begivenheder, hvor barnet er i centrum, ligesom de kan kan bruges i skole eller børnehave, når der skal tages fællesbillede, eller når barnet blot har et ønske om at have det i.

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom