Huer

Beanie huer til børn og voksne, med aftagelig kvast, så huerne kan vaskes i vaskemaskinen. Mister du en kvast, kan du altid bestille en ny her på hjemmesiden.

2 huer for 400kr med koden 2stk400. Gælder kun huer til børn og kan kombineres med nora tørklæderne.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Dansk designede huer til baby, børn og voksne

Her på LÉHOF har vi et bredt udvalg af huer med pelskvast i mange forskellige farver. Vores huer er lavet i et design som er klassisk og enkelt, og som både kan bruges til babyer, piger, drenge, kvinder og mænd. Moderigtige huer, hvor farverne følger tendenserne. De fleste af vores huer er med kvast, som nemt kan knappes af og på, alt efter hvilket humør man er i. 

I de kolde måneder er vores elefanthuer meget anvendelige. Vores elefanthue har vindstoppere ved ørerne, så kulden ikke så nemt når ind til dit barns ører. Vi anbefaler især elefant hue hvis dit barn har problemer med ørerne, da det giver noget ekstra beskyttelse mod kulden. Derudover giver elefanthuerne også dejlig varme ved halsen, da der er ekstra stykker stof som går ned og dækker af. Vores Elefanthue til børn er virkelig skøn, blød og varm. 

Vores beanie huer kan bruges året rundt af både piger og drenge. Det enkle design gør, at de passer til det meste overtøj, og vi har højst sandsynligt en farve der kan passe til jakken eller flyverdragten. Og husk at huerne er praktiske, da man kan tage kvasten af og vaske huen i vaskemaskinen.  

Kvast

Kvasterne er lavet i smuk naturtro kunstpels. Selve kvasten og knappen, som er syet på huen, er lavet i hånden og skal derfor behandles forsigtigt. Der er INGEN reklamationsret på kvaster som er faldet af og tabt, men hvis du skulle miste din kvast, kan du sagtens bestille en ny her hos os. Kvasterne kan købes separat under "Tilbehør - huer". Husk at lægge mærke til hvilken knap der er i bunden af kvasten, så du får bestilt den rigtige kvast til din hue.

 

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom