Huer

Børne og voksen huer med aftagelig kvast, så de kan vaskes i maskine. Og mister du en kvast, så kan du altid genbestille en ny en på hjemmesiden.

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Dansk designet huer til babyer, børn og voksne

Her på LÉHOF har vi et bredt udvalg af huer i mange forskellige farver og designs. Huerne er lavet i et design som er klassisk og simpelt og både kan bruges til piger, drenge, kvinder og mænd. Moderigtige huer, hvor farverne føler tendenserne. 

I de koldere tider er vores elefanthuer meget anvendelige. Elefanthuerne har vindstopper, så denne er med til at forhindrer kulden i at nå indtil dit barns ører. Vi anbefaler denne hvis dit barn har problemer med ørerne, da der er denne ekstra forstærkning. Derudover giver elehanthuerne også varme ved halsen, da den har det ekstra stykker stof som går ned og dækker af. 

Vores beanier kan bruges året rundt af både piger og drenge. Deres enkelte designs gør, at de passer til de meste overtøj. Huerne er praktiske, da man kan tage kvasten af og vaske dem igen og igen.  

Kvaste

Selve kvasten og knappen som er syet på huen er håndlavet og skal derfor behandles forsigtigt. Der er INGEN reklamation på kvaste som er faldet af, men hvis du mister kvasten, kan du sagtens bestille en ny online.

Bemærk at kvaste kan købes seperat under tilbehør. Husk og læg mærke til hvad knap der er i bunden på kvasten, så du får den rigtige.

 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom