Huer børn

Børn leger meget udendørs og derfor skal de have både varme og funktionelle huer, som også gerne må være fine. Se vores udvalg af huer med og uden kvast her. 

2 huer for 400 kr med koden 2stk400. Gælder kun huer til børn og kan kombineres med nora tørklæderne.

 

 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Behagelige og smarte beanie huer til børn

Hos LÉHOF har vi huer til børn i alle aldre, med og uden pels kvast, syet i lækkert blødt bomuld som holder hovederne varme. Udover at bestå af bomuld indeholder de 4 % elasthan, hvilket giver dem en god pasform. Pasformen sikrer, at de tilpasser sig barnets hoved og sidder tæt til ørerne, så børnene automatisk holder på varmen. Vores huer med og uden pelskvast fåes i flere skønne farver, som er udvalgt på baggrund af den aktuelle mode. Du kan derfor nemt finde en farve der passer til jakken eller flyverdragten. Huerne er dansk design og afspejler vores kærlighed til den enkle nordiske stil. Hvis du ønsker ens huer til dig og dit barn, så I matcher, så er det muligt at finde det her hos LÉHOF.

Til alle aldre

Vores børnehuer fåes i flere forskellige størrelser og passer derfor et nyfødt barn, børn i 10 års alderen og alle aldre der imellem. De produceres efter barnets hovedmål, og du kan se nederst hvilken størrelse du skal vælge til hvilket hovedmål. Det er vigtigt at måle barnets hoved præcist og så efterfølgende trække 2-3 centimeter fra målet. På grund af indholdet af elasthan får du så dejlige huer der slutter til barnets hoved og holder varmen på hoved og ører. Huerne passer til alle slags børnetøj og vintertøj, og de kan bruges både udendørs og indendørs.

Med og uden kvast

Kvasten på vores huer er aftagelig, så huen kan vaskes ved 30 grader uden at kvasten tager skade. Vores kvaster er lavet af kunstpels, da vi hos LÉHOF går meget ind for dyrevelfærd, og da vi er af den overbevisning, at dyrene selv skal bruge deres pels, hvorfor vi altså anvender kunstpels. Vi har gjort meget ud af at finde en naturtro pels for at kunne give huerne det perfekte look. Kvasten er med til at give huerne det smukke nordiske look som vi så godt kan lide.

 

 

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE KVASTER PÅ HUER:

Selve kvasten og knappen, som er syet på huen, er lavet i hånden og skal derfor behandles forsigtigt. Der er INGEN reklamation på kvaster som er faldet af og tabt, men hvis du mister kvasten, kan du sagtens bestille en ny her hos os.

Bemærk at kvaster kan købes separat under "Tilbehør Huer". Husk at lægge mærke til hvilken knap der er i bunden på kvasten, så du får bestilt den rigtige.

 

Hovedmål på de forskellige størrelser:
Nyfødt 34 cm / 1-6 mdr 38 cm / 6-12 mdr 43 cm / 1-4 år 46 cm / 4-7 år 48 cm.

 

COPYRIGHT LÉHOF 2019

Kurven er tom