Huer børn

Husk jeg har altid 2 stk børnehuer til 400 kr. Børn leger meget udendørs og derfor skal de både have varme, funktionelle huer, men må også gerne være flotte.

 

 

Behagelige og smarte børne huer

Hos LEHOF har vi huer til børn i alle aldre i lækkert blødt bomuld, som holder hovederne varme. Udover at bestå af bomuld indeholder de 4 % elastan, hvilket giver dem en god pasform. Pasformen sikrer, at de tilpasser sig barnets hoved, hvorved børnene automatisk holder på varmen. Vores huer fås i mange smarte farver, som er udvalgt til at passe til både efterårs- og forårsmoden, så de er i overensstemmelse med tidens trends. De er dansk design og har et skandinavisk udtryk. Såfremt I ønsker huer til mor og barn, der matcher, er det muligt at finde dette hos os.

Til alle aldre

Vores huer fås i mange forskellige størrelser og passer derfor et nyfødt barn, børn i 10 års alderen og alle aldre derimellem. Jeg syr dem efter barnets hovedomfang, så I får den rigtige størrelse. Derfor er det vigtigt, at måle omfanget af barnets hoved præcist. Det er en god idé efterfølgende at trække 2-3 centimeter fra målet grundet indholdet af elastan. Huerne passer til alle slags børnetøj og vintertøj og kan både bruges udendørs og indendørs.

Aftagelig kvast

Kvasten på vores huer er aftagelig, så de kan vaskes ved 30 grader. Den er lavet i kunstpels, da jeg går meget ind for dyrevelfærd, og da jeg er af den overbevisning, at dyrene selv skal bruge deres pels, hvorfor jeg altså anvender kunstpels. Jeg har derfor gjort meget ud af at finde en naturtro pels for at kunne give huerne det perfekte look. Kvasten er med til at give huerne deres skandinaviske design. Såfremt I ønsker huer til mor og barn i samme design, kan I finde dette hos os.

Træk ca 2 cm af hovedomfang på dit barn hvis du er i tvivl om størrelsen. Ellers sidder huen ikke til på hovedet.

VIGTIG INFORMATION VEDRØRENDE KVASTE PÅ HUER:

Selve kvasten og knappen som er syet på huen er håndlavet og skal derfor behandles forsigtigt. Der er INGEN reklamation på kvaste som er faldet af, men hvis du mister kvasten, kan du sagtens bestille en ny online.

Bemærk at kvaste kan købes seperat under tilbehør. Husk og læg mærke til hvad knap der er i bunden på kvasten, så du får den rigtige.

Nyfødt 34 cm / 1-6 mdr 38 cm / 6-12 mdr 43 cm / 1-4 år 46 cm / 4-7 år 48 cm.

BEMÆRK: Hvis du bestiller 2 for 400 kr, så aktiveres rabatten først når du kommer til betalings vinduet.

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom