Huer voksen

Det kan være svært at holde varmen i efteråret og om vinteren, men det kan vores fine huer, med og uden kvast, hjælpe dig med. De varmer godt, er behagelige at have på og har et flot og stilrent design.

 

 

Kvaster af kunstpels

Vores beanie huer har et enkelt og stilrent design bestående at rolige farver og kvaster i kunstpels, hvilket er inspireret af den skandinaviske stil. Det er en bevidst beslutning fra vores side, at kvasterne er i kunstpels, da vi går ind for dyrevelfærd, og da vi er af den overbevisning, at dyrene selv skal bruge deres pels og at vi som mennesker ikke bør tage det fra dem. Da en pelskvast, i vores øjne, giver det perfekte look, har vi gjort os meget umage for at finde en kunstpels, der er så naturtro som muligt, hvilket er lykkedes.

Behagelige og praktiske materialer

Vores huer er syet i lækkert blødt bomuld med 4% elasthan, hvilket betyder at huen er behagelig og lun at have på og har en god pasform, der tilpasser sig hovedet. Kombinationen af lune og bløde materialer og huernes flotte design, gør vores huer moderigtige og praktiske på én gang. Kvasten i kunstpels kan tages af, så huen kan vaskes ved 30 grader, hvilket blot understreger at vores huer er et praktisk valg. Hvis du mister din kvast, eller vil have den i en anden farve, så kan du finde løse kvaster under "tilbehør huer".

Moderigtige huer

Vores huer gør sig godt sammen med vintertøj udendørs, men kan også bruges indendørs som en cool accessory. Fælles for huerne er, at det er dansk design og at de har et lækkert skandinavisk udtryk som gør at de passer til alle kvinder. Huerne fåes også uden kvast og klæder også mænd. Farverne er nøje udvalgt med blik på den aktuelle mode. 

Er man blevet forældre, og alt ens fokus er på den lille ny, behøver man ikke at nedprioritere mode for sit eget vedkommende. Dette sker alt for ofte og er noget de fleste mødre kender. Det vil vi gerne lave om på hos LEHOF. Derfor er vores huer moderigtige og fås i flere forskellige farver, så vi er sikre på at kunne levere en hue, der passer til alle. Om du skal ud og gå med barnevognen, cykle på arbejde eller lege med ungerne i skoven, så vil vores huer være et dejligt valg.

Skal dit barn have en matchende hue, så kig her!

 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom