BØRNEHAVE TASKER - Jens Storm Kbh

Jens Storm Kbh er et dansk firma, med base i København, deraf navnet Jens Storm Kbh. Firmaet er ejet af to hold naboer, som over deres havelåge blev enige om at få reproduceret den gamle skoletaske fra 70’erne og 80’erne. 

 

Tasker med et stilrent retrolook

Med de lækre små detaljer af kernelæder, refleksspænder og smukke nostalgiske farver, er det virkelig lykkedes dem at genskabe glæden og hyggen fra dengang. Fuldstændig som vi husker den og som vi nu også giver videre til vores kære små børn. Taskerne fås i 5 meget flotte farver, som kan bruges til strandturen, som pusletasken, til børnehaven, til legetøj, det er kun fantasien som sætter grænser. 

Børn elsker at putte deres legetøj op i små tasker, æsker eller kasser, og derfor er denne her taske også genial at have med på tur, så der er underholdning hvor end man nu skal hen med et lille barn.

Tasken er designet til børn i alderen 0-5 år, som går i vuggestue, dagpleje, skal på legepladsen, i dåbsgave, på stranden eller måske bare ud i haven på skovtur. Jeg håber i bliver lige så nostalgiske og ovenud vilde med de her smukke tasker som jeg gjorde da jeg spottede dem på CIFF 2017.

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom