Kalendergaver

Her finder du en masse forskellige produkter, som med fordel kan bruges til julekalenderpakker. Du sparer en masse penge, og er allerede godt igang med at finde de 24 gaver. Bemærk at varerne ikke byttes, da det er så billigt.

Julekalendergaver

Julen står for døren, og vi har derfor lavet nogle pakker med forslag til kalendergaver. Du skal bare pakke dem ind. Vi har lavet en masse forskellige julekalenderpakker og adventspakker - både samlede pakker med flere forskellige ting i, men også pakker med kun få stk. i. Der er noget for de helt små og samtidig også pakker til de lidt større børn. 

Noget for enhver smag

Det er ofte meget svært at finde på ting til børnenes julekalendergaver. Det kræver en masse fantasi, og derudover kan det også hurtigt blive en stor økonomisk post i budgettet. Man får ofte købt en masse småting som har en kort levetid, da barnet hurtigt mister interessen, eller også går det i stykker. Men sådan behøver det ikke være længere. Vi har lavet nogle samlede julekalenderpakker og adventspakker fra LÉHOF, med blandt andet hårbånd, hårbøjler, krokodillenæb-spænder, elastikker, pompom-spænder og meget meget mere. Der er noget for enhver smag og så sparer du tilmed penge på det. Vi lover dig at du og dit barn ikke bliver skuffede. Den pyntesyge pige vil ha strålende øjne når hun åbner sine kalenderpakker. 

Byttes gaverne?

Bemærk at vi ikke bytter disse ting, da de sælges til ekstremt lave priser i samlede pakker. Det håber vi naturligvis at I har forståelse for, da I samtidig gør et rigtig godt kup.

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom