Tilbehør huer

Du kan vælge at købe en ekstra kvast, så du har en at skifte med. Kvastene er ikke ægte pels, da dyrene selv har brug for deres pels, for at kunne holde varmen. Men jeg har gjort mig stor umage, for lige netop at finde den pels som ser mest mulig ægte ud. 

 

Info om kvastene til LÉHOF's huer

Kvastene fås i mørk og lys til både elefanthuer og beanier. Kan man ikke beslutte sig hvilken kvast der går bedst til farven på huen man har valgt, kan man her tilkøbe sig den anden kvast. Der er syet en trykknap på hue og kvast, så man vil kunne bruge den på vores forskellige huer, hvis det er samme model. Kvasterne fra LÉHOF måler ca. 12 cm på den lille model og ca. 16 på den større model. 

Anbefaling til valg af størrelse på kvaste

Jeg anbefalinger, at man på mine huer tager kvasten på 12 cm på størrelserne op til et 12M/1år. Hvis man ønsker, at kvasten skal syne vuluminøs på barnet kan man vælge størrelsen 16 cm (Dette anbefales ikke).

Fake Fur

Det er utrolig vigtig for mig, at dyrerne ikke skal lide under de valg vi mennesker tager, derfor er alle mine kvaste lavet i 100% Akryl. Jeg har ledt længe for at finde kvaste som er så naturtro som muligt uden at være ægte.   

 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom