Hårbøjler

Vores hårbøjler passer til både børn og voksne

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Læs mere om vores hårbøjler

Hårbøjler fra LÉHOF kan gøre enhver kedelig hverdag fantastisk. Vi kender alle situationen hvor vi står foran spejlet og mangler lige netop dét, der frisker lidt op! Men det behøver du ikke længere opleve, nu hvor du har fundet disse yderst fine hårbøjler fra LÉHOF. 

Alle vores hårbøjler er produceret i plastic med stof omkring. Mange hårbøjler har en tendens til at stramme bag ørerne, så man ikke kan holde ud af have dem på i længere tid. Med vores designs har vi haft fokus på at man skal kunne tilpasse bøjlen til den enkelte person. Derfor kan man udvide bøjlen så den ikke strammer. Hårbøjlen kan strækkes ud til næsten vandret, og dermed bliver den udvidet. Så vil du have en en fleksibel hårbøjle som ikke strammer og giver hovedpine, så har vi dem her hos LÉHOF.

Hårbøjlerne passer til både børn og voksne

Hårbøjlerne her hos LÉHOF kan bæres både af børn og voksne, så du kan roligt bestille en hårbøjle til både din datter og til dig selv. Måske skal I matche, eller måske finder I noget helt forskelligt. Der er mange forskellige farver og print at vælge imellem. 

Hvordan styler man hårbøjlerne

Vi har mange forskellige hårbøjler og vi håber du bliver inspireret af vores mange valgmuligheder. Vi har mange farver og materialer, f.eks. blonder, velour og bomuld, og vi har ensfarvede hårbøjler og hårbøjler med print som f.eks. blomster, prikker, striber og dyreprint. Hårbøjler kan bruges til de fleste lejligheder og looks. Du skal bare finde det der passer præcis til dig og din stil. 

Brug din hårbøjle til hverdag med din striktrøje som du elsker, jeans og sneakers. Eller vælg en hårbøjle som passer til din festkjole og tag til bryllup eller en anden skøn fest. Hårbøjlen vil være som kronen på værket til enhver festlig lejlighed. F.eks. studenterfesten, konfirmationen og den runde fødselsdag. Du får et pænt og festligt look hvis du bærer håret opsat sammen med din hårbøjle, og et mere afslappet men stadig stilfuldt udtryk med løsthængende hår. Det er kun fantasien og din personlige smag der sætter grænser for hvordan og hvornår du bruger hårbøjlerne. 

Hårbøjlerne vil også være prikken over i'et til din lille prinssesse eller din store pige. Vi har både yndige lyserøde hårbøjler til små prinsesser, og cool leo-printede hårbøjler til seje tøser. 

Vi håber du bliver lige så glad for hårbøjlerne som vi er, her hos LÉHOF. 

Vil du se flere hårbøjler til voksne, så besøg vores søstershop LÉ MOSH her

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom