Hårbøjler

Hårbøjler som passer til både børn og voksne

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Læs mere om hårbåndene

Hårbøjlerne fra LÉHOF kan gøre en kedelig hverdag fantastisk. Vi kanne alle at stå foran spejlet og tænke at "jeg ser træls ud", men det behøver du ikke længere med disse yderst fine hårbøjler og hårbånd fra LÉHOF

Passer hårbøjlerne både til børn og voksen

Ja de passer rent faktisk både børn og voksne, så du kan roligt bestille en hårbøjle til både din datter og til dig selv. Vælge maellem en helt masse forskellige farver

Hvordan styler man hårbøjlerne og hårbåndene?

Hårbåndene kan du dresse op ved at sætte det ned oven på håret og så simpeltehen proppe dit hår ned i selve hårbåndet, så det danner en form for knold bag på - denne frisurer kan bruges til både hverdag og fester.

Hårbøjlerne er fantastiske til dig som for eksempel amme, og hvor duikke gider og have håret ned i hovedet imens du ammer. Og tænker du at hårbøjler, det er altså ikke lige noget for mig, så tror du fejl. Får hårbøjlerne fra LÉ MOSH KAN virkelig gøre en forskel på kedeligt hverdagshår. Vi har en helt masse forskellige farver og modeller, så du helt sikkert er i stand til at finde din yndlings.

Brug hårbøjlerne til hverdag med din strik trøje som du elsker, din slim fittede jeans og så prikken over i'et - nemlig en af LÉHOF hårbøjlerne og gerne med lidt farve på.

Du kan også bruge dem til festlige lejligheder som kronet på værket. Studenterfesten, studentergaven, konfirmationen, konfirmationsgaven, på arbejde, til bryllup - kun fantasien sætter grænser for hvornår du IKKE kan bruge hårbøjlerne.

Vi håber du bliver lige så imponeret af hårbøjlerne og hårbåndene som vi er - pas på du ikke bliver afhængig! 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom