Binde pandebånd

Alle piger elsker at pynte sig, og især hårbånd er et sikkert hit blandt både store som små. Nederst på siden kan du se en vejledning i at binde vores pandebånd

0-3 mdr - 64 cm // 3-24 mdr - 68 cm // 2-6 år - 72 cm // Voksen - 76 cm

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Pandebånd og hårbånd der passer til alle

Vores populære binde pandebånd fås i flere størrelser og kan tilpasses den enkle så det hverken er for stort eller for småt. Vores pandebånd fås i en masse farver, så der er altid et som matcher både mors og datters outfits. De fleste af vores binde pandebånd fås til både børn og voksne, så man kan komme til at matche. Det er perfekt som hårbånd til baby og hårpynt til børn. Knuden foran er dekorativ og ligner en sløjfe. 

Pandebåndene hos LÉHOF er designet i Danmark og produceret hos vores dygtige certificerede leverandører. 

Pandebånd - både ude og inde

Vores Nora pandebånd er designet med dobbelt stof-lag ligesom Nora huerne. Derfor kan man sagtens bruge pandebåndene udendørs i stedet for netop en hue. Vores pandebånd er et fint og feminint alternativ, som lyser lidt op på en mørk vinterdag, og da de har et enkelt design og ofte er ensfarvede, kan de matche til det meste overtøj.

Fimrehår efter graviditet

Har du også problemer med små fimrehår, som er svære at få til at ligge ned, på trods af forsøg med diverse hårprodukter? Så er et pandebånd en god løsning. Binde-pandebåndene får fimrehårerne gemt lidt væk et stykke tid.

Her ser du alle vores hårbånd og pandebånd.

 

Se vejledning til at binde vores pandebånd her: 

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom