$images[i]->getDescription()|escape

Mit univers

Hvorfor LÉHOF 

Vi er et familiefirma, der til dagligt driver forretning fra det vestlige Jylland, og det var her, at inspirationen om børnetøj og børneinteriør til den gode og fantasifremmende barndom begyndte tilbage i 2015. Vi startede som mor og far til to drenge vores udbud af børnetøj, med idealet om at kunne tilbyde komfortable, miljøvenlige og langtidsholdbare løsninger fyldt med kærlighed til børn i alderen 0-5 år, fordi kun det allerbedste er godt nok til vores guldklumper. Vi ønsker at kombinere stilrent skandinavisk design med økologisk bomuld, komfort og tryghed for, at dit barn kan folde sig ud, præcis som det fortjener. Børneværelset bliver hurtigt forvandlet til en stor farvepalette når de får legetøj, og netop dette var med til at inspirere os til de rolige farver, som vi, som forældre kan holde ud at se på, længere ude i fremtiden. Det var med dette for øje, at vi skabte LÉHOF.

Nogle ting har vi valgt at få produceret hos dygtige leverandører i det store udland og andre sidder jeg, Tina, personligt og syer i det lille 7 kvm store kontor. Alle billeder har vi selv fotograferet og redigeret og dette er med til at skabe den personlighed og den kærlighed vi har til lige netop vores 3. baby - LÉHOF. Da vi besluttede os for at sende noget af produktionen til udlandet, var det for at have tiden til netop også at kunne give LÉHOF den personlighed som vi ønsker det skal have, hvilket vi synes er lykkedes. Vi kan med stolthed sige, at LÉHOF er blevet som vi gerne vil have det og vi har nu tiden til at udvikle flere nye spændende ting til jeres små børn derude.

Mobilitet - lad barnet boltre sig 

Børn skal kunne bevæge sig. Bliver de hæmmet af deres påklædning, fratages de deres naturlige bevægelser og indlæringsmønstre. Hos LÉHOF ønsker vi, at dit barn kan lege frit og på lige fod med alle de andre, og derfor kommer al vores børnetøj og børne accessories i praktiske materialer, former og størrelser. Leg er afgørende for dit barns udvikling - både socialt og motorisk.  

Økologi - det sunde valg 

Som forældre er det vigtigt at vide, at ens barn ikke bare bruger komfortabelt tøj, men også børnetøj, der ikke leder til allergi og andre dårligdomme. Af både det tøj, vi selv syr, og det, som vi får ind fra verificerede producenter, er langt det meste udformet i økologisk bomuld, fordi dit barn skal have en fremtid uden trættende og dyre medicinske forløb. Dit barns velvære kommer i første række. Ligeledes er alt sengetøj produceret i økologisk bomuldssatin - det skal være behageligt at putte din baby og tumling i, men det skal også være bæredygtig i forhold til miljøet. Det er dine børns fremtid det handler om.

Komfort - velbehag fører til livsglæde 

Fra barnsben lægger man grundstenene i livet. Det er her, kroppen starter sin dannelse, og sidder påklædningen irritabelt, kan der dannes dårlige vaner. Hos LEHOF designer og udvælger vi vores børnetøj efter, om det er noget, som barnet rent faktisk har lyst til at gå i. I alderen 0-5 år er det langt vigtigste at sørge for, at barnet er tilpas. Er barnet tilpas, er du som forælder tilpas - og er din familie tilpas, er vi tilpasse.  

Minimalisme - hold det simpelt 

Hvad end det er børnetøj, børne accessories eller børne interiør gør vi hos LÉHOF meget ud af at holde designet stilrent i et clean look. Med et minimalistisk skandinavisk udtryk bevarer tøjet sin fleksibilitet, så det kan bruges til mange forskellige lejligheder. Vi holder det enkelt, simpelt og nemt, så hverken din skat eller du skal bekymre sig om tidskrævende påklædningsløsninger - helt uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Alt er interiør er ligeledes minimalistisk og afdæmpet - børn får mange indtryk og farver i hverdagen, derfor holder vi vores interiør afdæmpet og minimalistisk, så det passer ind i ethvert skandinavisk hjem. Vi håber at kommer til at nærer lige så meget kærlighed til produkterne, som vi gør.

Og husk, nogle ting er syet hjemme på de 7 kvm syværelse, og derfor er der altså lidt ekstra leveringstid på disse ting, men så får i også ting som er fyldt op med kærlighed, når de lander i jeres postkasser.

 

Velkommen hos LÉHOF - Velkommen i mit kreative univers...

 

Kh Tina

COPYRIGHT LÉHOF 2019®

Kurven er tom