Perle spænder

Her finder du perlespænder i flere farver of modeller

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Sæsonens største trend

Det har i en længere periode været uundgåeligt at komme uden om accessoires til håret, og trenden bliver ved. Perlespænder er en kæmpe trend lige nu. De hvide/creme perlespænder har været på marked noget tid, men nu kan man få spænderne i mange farver, og trenden bliver ved. Så vi har selvfølgelig lavet et stort udvalg i forskellige modeller og farver, så du kan finde den der lige passer til dit look.

Mix de forskellige farver og modeller 

Det elegante design kan sætte prikken over i'et på hvilket som helst outfit. Man kan vælge at gå med det enkelte og kun bruge en enkelt hårspænde i dit hår, men man kan også vælge at bruge flere af det forskellige modeller på samme tid. Derudover kan man også kombinere de forskellige farver, for at give looket lidt ekstra. Der er ingen grænser, så slip kreativiteten løs.

Hos LÉHOF 

Hos LÈHOF har vi et kæmpe udvalg af accessoires til dig og dit barn. På vores hjemmeside ser man hele vores sortiment af hårbøjler, hårspænder, huer osv. Man skal aldrig gå ned på håraccessoires. Dette er med til at vise din personlige stil - så tag et kig på vores udvalg af perlespænder eller alt andet i vores sortiment. 

COPYRIGHT LÉHOF 2019®

Kurven er tom