Plakater

Der skal mange forberedelser til, når der kommer en lille ny i familien, f.eks. indretning af børneværelset. Når alt det vigtigste interiør hertil er købt, kommer den sjoveste del, nemlig at indrette værelset med billeder, pynt og nips, som er det, der giver værelset personlighed. Det er her vores plakater kommer ind i billedet.

Vores plakater passer også godt ind i resten af hjemmet, og kan også bruges som gaver, med stor succes.  

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Plakater i børneværelset

Indretning med plakater er en forholdsvis billig og nem måde at indrette på, fordi de nemt kan skiftes ud, i takt med at barnet vokser op. Hos LÉHOF sælger vi plakater til bla. børneværelset, som er udvalgt ud fra deres design og udtryk. Kendetegnende for udvalget er, at de alle har et lækkert udtryk og relativt neutrale farver og mønstre. Dette er en bevidst beslutning, da vi kender til vigtigheden af, at børn ikke forstyrres i deres leg eller i deres kontakt med forældrene, hvilket alt for urolige og forstyrrende omgivelser kan være med til at gøre.

Roligt udtryk

Mange af de plakater vi sælger hos LÉHOF har et roligt udtryk. Det skyldes at vi mener, at det er vigtigt, at børn fastholdes i deres kontakt uden at blive forstyrret af for mange udefrakommende og unødvendige indtryk. Da der i børns dagligdag er rigeligt med indtryk, de skal tage ind og bearbejde, mener vi, at børneværelset skal være deres frirum, hvor der er behageligt at opholde sig, og hvor de ikke overstimuleres. Netop derfor har vi mange plakater i neutrale og afdæmpede farver med rolige mønstre og tryk, hvor der ikke sker for meget på én gang, hvilket er med til at skabe ro i børneværelset.

Indret hjemmet med plakater

Det er ikke kun i børneværelset at plakater kan bruges i boligindretningen. Også i resten af huset er de særdeles anvendelige. Også her er det en fordel med afdæmpede farver og rolige mønstre, fordi det skaber en helt anden energi og atmosfære. Ud over at være flotte er plakater den form for kunst, som er lettest at få fingre i, og som er med til at udtrykke, hvem der bor i hjemmet, da de er med til at udtrykke personlighed og personlig stil.

Husk også at plakater er en skøn gave at modtage. Om det er til hjemmet generelt eller til børneværelset, så er en plakat en rigtig god gaveidé. 

 

 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom