Plakater

Der skal mange forberedelser til, når der kommer en lille ny til familien. Én af disse er indretning af børneværelset. Når alt det vigtigste interiør hertil er købt, kommer den sjoveste del; at indrette værelset med pynt og nips, som er det, der giver værelset personlighed. Til dette formål er plakater særdeles anvendelige.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Plakater i børneværelset

Indretning med plakater er en forholdsvis billig og nem måde at indrette på, fordi de kan skiftes ud, i takt med at barnet vokser op. Hos LEHOF sælger jeg plakater til børneværelset, som jeg har udvalgt ud fra deres design og udtryk. Kendetegnende for mit udvalg er, at de alle har et roligt udtryk og neutrale farver og mønstre. Dette er en bevidst beslutning fra min side, fordi jeg kender til vigtigheden af, at børn ikke forstyrres i deres leg eller i deres kontakt med dets forældre, hvilket urolige og forstyrrende omgivelser kan være med til at gøre.

 

Afdæmpede farver og rolige mønstre

Årsagen til, at jeg udelukkende fører plakater med et roligt udtryk er, at jeg mener, at det er vigtigt, at børn fastholdes i deres kontakt uden at blive forstyrret af for mange udefrakommende og unødvendige indtryk. Da der i børns dagligdag er rigeligt med indtryk, de skal tage ind og bearbejde, mener jeg, at børneværelset skal være deres frirum, hvor der er behageligt at opholde sig, og hvor de ikke overstimuleres. Netop derfor fører jeg plakater i neutrale og afdæmpede farver med rolige mønstre og tryk, hvor der ikke sker for meget på én gang, som er med til at skabe ro i børneværelset.

 

Indret hjemmet med plakater

Det er ikke kun i børneværelset, plakater kan bruges i boligindretningen. Også i resten af huset er de særdeles anvendelige. Også her er det en fordel med afdæmpede farver og rolige mønstre, fordi det skaber en helt anden energi og atmosfære, end pangfarver og urolige tryk gør, som ofte leder til forstyrrelser og uro. Ud over at være flotte er de den form for kunst, som er lettest at komme til for penge, og som er med til at udtrykke, hvem der bor i hjemmet, da de er med til at udtrykke personlighed og personlig stil.

 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom