Stjernepuder

Den bedste kontakt mellem barn og voksen skabes, når man er uforstyrrede, og når det blot handler om at være sammen. Samværet kan med fordel foregå et sted, der er trygt at opholde sig, hvilket blandt andet kan være på børneværelset eller i en hyggekrog, hvor man kan slænge i puder og måske endda blive begravet heri.

 

Håndlavede puder

Hos LEHOF fører vi puder, som kan bruges til et hav af formål. Fælles for dem alle er, at de er håndlavede i Danmark, og at de er i dansk design, hvilket giver dem et flot udtryk og en god kvalitet. De håndlavede puder syes i forskellige størrelser og former, hvilket gør det muligt at finde præcis de produkter, I har brug for. De kan bruges til alle mange formål spændende fra dekoration af børneværelset til siddepladser på gulvet, hvor børn ofte gerne vil sidde. Idet alle puder er håndlavede og syes i hånden, må der påregnes leveringstid på dem.

Dekorér børneværelset

På alle børneværelser gør puder sig godt, fordi det er en god måde at pynte værelset med interiør, som på én gang er flot og brugbart. Vores puder laves i mange forskellige smukke farver, som passer til både dreng- og pigeværelset. Jeg syr blandt andet Stjernepuden, som sælges i størrelserne 30, 40 og 50 centimeter i mange forskellige smukke farver, som pynter på ethvert værelse. Udover at bruge puder på børneværelset, kan de også bruges i sofaen eller i sommerhuset, hvor det er rart at have sådanne.

Skab tryghed med hyggekroge

Det er vigtigt for børn at have et sted, hvor de kan føle sig trygge, og hvor de kan koble helt af. Et sådant sted kan skabes med en hyggekrog fyldt op med puder i mange forskellige størrelser og former. Vores brede udvalg og forskellige størrelser og former gør sig godt i en hyggekrog. En hyggekrog kan skabes i stuen eller på børneværelset og kan bruges til læsning af børnebøger, til at lytte til musik eller blot til familiært samvær uden et bestemt formål. Vi fører også gulvpuder i slidstærke materialer, som gør det muligt at skabe hyggekroge på gulvet, som er lige så komfortable at opholde sig i, som de er hyggelige.

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom