Puslesæt

Til et puslebord hører der naturligvis en masse ekstra mindre artikler med. Når du skifter ble eller skal tage hånd om barnet på anden vis, bruger du blandt andet bleer, vådservietter, zinksalve og meget mere. Med skræddersyede pusleposer har du et sted at opbevare alle disse artikler, så de ikke ligger spredt for alle vinde. 

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Din personlige blepose

Vi syr selv dine bleposer. Når du bestiller, får du altså en speciallavet model, der matcher dine krav til, hvordan en god puslepose skal se ud og være. Alle pusleposer bliver lavet i økologisk bomuld, så hverken dig eller dit barn skal bekymre sig om allergifremkaldende materialer. Posen vil desuden være et stykke typisk dansk design med fokus på at holde det minimalistisk, fordi vores erfaring er, at et virvar af pangfarver skaber mere uro for både dig og barnet. Vi holder det simpelt og nemt, så dit barn får den trygge behandling, som det fortjener.

Hold puslebordet og børneværelset rent

Hygiejne og renlighed er vigtigt for mindre børn. Når det lille vidunder kommer til verden, vil der være en masse nye ting i hjemmet, som ikke har fået en plads endnu. Med pusleposer kan du samle alle babyens sager ét sted, så oprydning og rengøring bliver meget lettere. Ligeledes bliver det nemmere for dig at holde styr på, hvor barnets vigtigste genstande er. En puslepose har plads til alle de ting, som er nødvendige for barnet. Børneværelset og blebordet forbliver altså frie for rod og uoverskuelighed.

Forskellige størrelser til forskellige behov

Vores store blepose måler 15x20x12 cm, og kan ca indeholde 20-27 bleer alt efter størrelsen. De små opbevaringspose måler 20x15x5 cm, og heri kan du have alle barnets salver, medicin, eller hvad barnet nu ellers har brug for af vigtige sager. Ligeledes kan du også købe et etui med til vådservietter, som har den perfekte pasform til en helt almindelig pakke vådservietter. Bleposer giver dig et væld af muligheder, når du skal tage hånd om den lille derhjemme i rolige omgivelser eller på farten.

COPYRIGHT LÉHOF 2016

Kurven er tom