Sengetøj

Når børneværelset er ved at være på plads, skal man tænke på alt det interiør, der skal til. Sengetøj skulle gerne dukke op som et af de første punkter på den liste, og hertil kan vi tilbyde en række af forskelligt sengetøj i rolige og magelige farver i bomuldssatin, så dit barn kan falde hurtigt og afslappet i søvn. 

Simple og bløde nuancer for en god nats søvn 

Hos LEHOF er vi af den overbevisning, at det er sundere at falde til ro i enkle og knapt så livlige farver. Derfor kommer vores babysengetøj og juniorsengetøj til børn i matte grå, hvide, lettere lyserøde og sorte farver, fordi en god nats søvn kan udføre mirakler den næste dag. Især mindre børn er mere tilbøjelige til at lade sig påvirke af søvnmangel, og derfor er det vigtigt med sengetøj, der både giver sindet og kroppen ro.  

Uanset model kan du være sikker på, at sengetøjet både passer til normal seng og tremmeseng. Børns udvikling varierer meget, og nogle børn bliver hurtigere klar til rigtig seng end andre. Nogle sover i børneværelset, andre sover hos forældrene. Der findes ikke noget facit for, hvad der er rigtigt og forkert, men ligegyldigt hvad du vælger, finder du en løsning hos os. Til babyer hedder størrelsen 70x100 cm for dynebetrækket, mens det for hovedpuden er 40x45. Til de lidt ældre, juniorkategorien, hedder størrelserne 100x140 for dynebetræk samt 40x45 for hovedpudebetræk. Og skulle du have større børn som sover med voksen dyne, ELLER vil i gerne selv ligge i vores bløde sengetøj, så findes det også i voksen størrel og med ekstra længde.

Økologisk sengelinned i afdæmpet stil 

Vi bruger godt og vel en tredjedel af vores liv i dynerne, og derfor er det vigtigt, at dynebetrækket er af den rigtige kvalitet. Al vores sengetøj kommer i specialdesignede stile af bomuldssatin, der specifikt har til formål at sørge for, at hverken øjne eller krop bliver forstyrret, når dit trætte barn skal falde i søvn. Som forældre kan det være en længere proces at få sit barn til at falde til ro, men du kan give dig selv de bedste betingelser ved at sørge for, at sengetøjet er optimeret efter det bedste materiale og de bedste farver.

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom