Sutte & bide kæder

Hvis du er træt af altid at skulle lede efter dit barns sut, bør du købe en suttesnor. En suttesnor gør en hverdag med småbørn nemmere og sparer dig for meget tid. Selvom en suttesnor mest har et praktisk formål, laver vi dem hos LEHOF i flotte farver og unikke designs. Suttesnorene er produceret i GrosGrain bånd og den lille sløjfe som sidder på, kan tages af og på som man har lyst til.

Med en suttesnor bliver sutten aldrig væk

De fleste forældre har oplevet, at barnets sut er forsvundet. Med en suts lille størrelse, kan den være tæt på umulig at finde. Det er ofte tidskrævende og stressende at lede efter den, fordi der ikke er meget tid til overs i en travl hverdag med små børn. Med en suttesnor ved man altid, hvor sutten er. Vores snore kan sættes fast på tøjet med en clips og måler 20 centimeter. Så ved man altid, hvor sutten er. Den kan ikke engang blive væk blandt dyner, puder og sutteklude om natten, mens barnet sover, som sutter har tendens til at blive.

 

Passer til sutter med rund hank

Vores suttesnore er håndlavede i Danmark i GrosGrain bånd. De passer til alle sutter med rund hank, så man ikke behøver at købe nye sutter for at bruge snoren. Derfor kan man også skifte sutten ud, når den trænger til det. Vores suttesnore har et tidløst design og kan bruges mange år frem, fordi de passer til stort set alle slags sutter. Hver eneste suttesnor er håndlavet, så vores kunder kan regne med, at den lever op til LEHOFs krav om kvalitet, materiale og farver.

 

Aftagelig sløjfe med clips

Vores snore har en aftagelig sløjfe, som kan klipses af med en clips. Spændet kan bruges som pynt på barnevognen, på solhatten eller i håret, når det ikke sidder på dets suttesnor. Selve spændet har også en clips, som bruges til at sætte snoren fast på tøjet. Når du køber en suttesnor hos os, kan du vælge mellem mange smukke farver. Snoren er oplagt til en barselsgave eller som en gave til barnedåb, men den falder også i god jord, hvis du vil give et barn eller dets forældre en unik og tidløs gave, som hele familien får glæde af.

COPYRIGHT LÉHOF 2016

Kurven er tom