Sutteklud

En sutteklud er uundværlig i ethvert hjem med småbørn, fordi den får børn til at føle sig trygge, selvom forældrene ikke er til stede. Mange børn har stor glæde af den, når de skal falde i søvn, fordi den skaber en nødvendig tryghed. Hvis dit barn har svært ved at finde ro, når det skal sove, kan en sutteklud hjælpe.

Håndlavede bunny-sutteklude

Hos LEHOF laver vi søde håndlavede bunny-sutteklude, der ligner kaniner. De måler 36 x 24 centimeter og er lavet som et lille tæppe med en stofknude, som ligner et kaninhoved. Kaninen opmuntrer til leg i de vågne timer, mens tæppet skaber ro og tryghed, når barnet skal sove. Udover at putte barnet med tæppet kan det bruges ved dets ansigt for at skærme for forstyrrende indtryk fra omverdenen. Da de er lavet af økologisk bomuld, er der ikke noget til hindre for, at barnet tager en spids af kluden i munden, hvis det har brug for dette.

Skab tryghed med en sutteklud

Når barnet ligger hos sin mor, føler det sig trygt, fordi det kan dufte moderen og mærke varmen fra hendes krop. Når barnet på et tidspunkt skal lære at sove for sig selv, mangler det naturligvis denne tryghedsfølelse. En sutteklud kan hjælpe med at få barnet til at falde til ro, fordi den skaber samme følelse. Hvis du vil skabe ultimativ tryghed for dit barn, kan du sove med dets sutteklud et par nætter, før du lader det få den, så den kommer til at dufte af dig.

 

Sutteklude i økologisk bomuld

Hver enkelt sutteklud fra LEHOF er håndlavet i Danmark. De er lavet i økologisk bomuld, som gør dem bløde og behagelig at nusse med og at røre ved. Da jeg selv laver dem, har I mulighed for selv at bestemme, hvordan de skal se ud. Derfor kan vi lave jeres sutteklud, så den passer til barnets sengetøj. Ligesom alle de andre produkter til børn, vi laver, er vores sutteklude også lavet i stof med afdæmpede farver og rolige mønstre. En sutteklud skal give ro fremfor at distrahere barnet, hvilket kraftige farver og vilde mønstre har tendens til.

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom