Tilbehør til værelse

Tilbehør til børneværelset eller puslebordet. Det meste er håndsyet af mig selv, så leveringstiden kan være lidt længere.

 

Spisesmæk til alle måltider

Spisesmække til børn i fine farver fra LEHOF. Designet passer til at de kan bruges til at sætte tallerkenen ovenpå så maden ikke falder på gulvet mens der spises. De fås i flere farver og mønstre.

Suttekæde og bidekæde til baby

Vi har både suttekæder i træ og grossbånd med sløjfe til jeres kære små. De sættes fast på tøjet med en clips, så sutten ikke bliver smidt væk. De kan også bruges til MAM sutter, bare skriv det i kommentarfeltet, så sætter jeg en gummi ring på 

Vores bidekæde er håndskåret og slebet glat for til sidst at blive færdigbehandlet med økologiske hørfrøolie som har antibakterielle egenskaber.
Perlerne sidder på bomuldsgarn af højeste kvalitet og igen uden brug af kemikaler eller anden form for farlige stoffer.
Træklipsen kan du sætte på tøj eller i fx autostolen og ikke bekymre dig om baby taber den.

Uroen der fanger babys opmærksomhed

Mr. Nice Sky passer på din lille baby mens den sover. Den spreder livsglæde og energi, og sørger for at baby får den bedste afslutning på dagen.
Ikke alle babyer/Børn er glade for både pusletid og sovetid, men med en uro kan man gøre dette til en hyggelig stund.
Uroen består af en sky som har stjerne hængende under sig.

Puder til børneværelset

Stjernepuden er lavet i et simpelt design, så den kan passe ind i et hvert værelse. Stjernen er tidsløs og kan derfor genbrugs fra barn til barn.
Der er begrænset antal stjernepudder tilbage, da jeg ikke laver dette design mere - så skynd jer!!

Flot opbevaring til bleer og vådservietter

Praktiske opbevarings poser til puslebordet eller badeværelset. Den store blepose kan indeholde 22-27 bleer, alt efter størrelsen på bleerne. Den lille opbevaringspose er fin til zinksalve, neglesaks og andet småting du bruger når du pusler baby.

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom