Tube tørklæder

Tube tørklæder til børn er skønne og ikke mindst meget nemme at tage på. De kan bruges indendørs såvel som udendørs, og de er dejlig varme til årets kolde måneder.

Bestil evt. et tube tørklæde sammen med en en af vores huer til 400 kr med koden 2stk400

 

Læs mere om vores tube tørklæder

Vores tube tørklæder er rør af stof som bare trækkes over hovedet og ned om halsen. Kvaliteten er skøn og består af 96 % bomuld og 4 % elasthan. Det er et nemt alternativ til et halstørklæde, og de kan bruges både indendørs og udendørs, for nok er det praktisk, men det ser også lidt sejt ud! - både til piger og drenge. Den strækbare kvalitet gør at dit barn let selv kan trække sit tube tørklæde ned over hovedet og på plads om halsen. Det hjælper dit barn til at holde varmen på en nem måde. Tørklæderne findes i flere forskellige skønne farver. Vi har skønne matchende huer med og uden kvast her

Den perfekte løsning til dit barn

LÉHOFs tubetørklæde er perfekt til børnehaven, lige netop fordi dit barn selv kan tage det af og på. De fleste børn i vuggestue, børnehave eller skolestarts-alderen ved ikke hvordan man binder et halstørklæde så det sidder godt, og de gider ikke at have besværet med det. Her er et tubehalstørklæde den nemmeste løsning. Det trækkes bare ned over hovedet og sidder om halsen. Et tube tørklæde er perfekt til seje piger og drenge, i hverdagen, på cykelturen, på skiferien, når de leger i naturen eller skal holde varmen indendørs, og alt muligt andet. 

 

COPYRIGHT LÉHOF 2020®

Kurven er tom