Tube tørklæder

Tubetørklæderne er skønne og ikke mindst meget nemme at tage på for børn. De kan de bruges indendørs, såvel som udendørs, og de er dejlig varme til årets kolde måneder.

Bestil evt en hue og en beanie til 400 kr med koden 2stk400

 

Læs mere om tubetørklæderne

Tubetørklæderne er rør af stof som bare trækkes over hovedet og ned om halsen. Kvaliteten er skøn og består af 96 % bomuld og 4 % elasthan. Det er et nemt alternativ til et halstørklæde, og de kan bruges både indendørs og udendørs, for nok er det praktisk, men det ser også lidt sejt ud! - både til piger og drenge. Den strækbare kvalitet gør at dit barn let selv kan trække tubetørklædet ned over hovedet og på plads om halsen. Det hjælper dit barn til at holde varmen på en nem måde. Tørklæderne findes i flere forskellige skønne farver.

Den perfekte løsning til dit barn

Tubetørklæderne er perfekte til børnehaven, lige netop fordi dit barn selv kan tage det af og på. De fleste børn i vuggestue, børnehave eller skolestarts-alderen ved ikke hvordan man binder et halstørklæde så det sidder godt, og de gider ikke at have besværet med det. Her er et tubetørklæde den nemmeste løsning. Det trækkes bare ned over hovedet og sidder om halsen. Tørklædet er perfekt til seje piger og drenge, i hverdagen, på cykelturen, på skiferien, når de leger i naturen eller skal holde varmen indendørs, og alt muligt andet. 

 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom