Uroer

Vores håndsyede uroer af filt og bomuld tager form af søde små sovende skyer med tre hængende stjerner, der hænger fra loftet i en tynd polyestersnor. Snoren kan ikke ses, og for barnet får skyen derfor et magisk, svævende udtryk, når skyen med lukkede øjne danner ramme for den trygge nattesøvn. 

 

En uro med personligt præg

Vores uro, Mr Nice Sky, er en konsekvens af, at vi en dag stod og manglede en uro til vores egen dreng. Alle af disse uroer er håndlavede, og derfor varierer de en smule fra sky til sky. Det er med til at gøre hver af disse uroer unik, fordi dit børneværelse fortjener noget ekstraordinært. Den lille sky med de hængende stjerner på nattehimlen fuldendes til den gode nats søvn. Dit barn skal føle sig tryg og tilpas før søvn, og disse uroer sikrer netop dette med det søvndyssende natlige indtryk.

Undgå mareridt med børnevenlige dekorationer

De sidste tanker man har, inden man falder i søvn, påvirker ens drømme. Er barnet ikke tilpas i sine omgivelser, vil disse drømme blive til mareridt, og barnet - og du – vil ikke sove godt. Vores uroer kommer i afdæmpede og simple nuancer, fordi barnet ikke skal forstyrres og opildnes af pangfarver og detaljerede motiver lige inden puttetid. Uroerne kommer i bløde, lette farver med det simple motiv af lukkede øjne, der er let genkendeligt for den lille. Lukkede og smilende øjne betyder søvn - godnat!

Dansk design til børneværelset

Med disse uroer får du klassisk minimalistisk skandinavisk design, der passer til alle typer af børneværelser med deres fleksible farver og former. Skyerne er 20 cm i bredden og 11 i højden, mens stjernerne er lidt mindre med 10 cm i både bredden og højden. Varianterne er begge med klassiske motiver og simple farver, der gør det nemt at få dem til at passe ind i din idé om, hvordan et børneværelse skal se ud. Vores uroer er dog udelukkende til dekoration, og vi anbefaler ikke, at det bruges som legetøj, selvom det kan virke indbydende. Hæng den derfor et sted, hvor barnet ikke kan nå den. 

COPYRIGHT LÉHOF 2018

Kurven er tom