Vådserviet etui

Èn af de ting forældre bruger allermest til pleje af deres børn, er vådservietter. Mindre børn har brug for megen personlig pleje, mens større børn ofte har snavsede fingre efter leg, hvilket gør vådservietter til et nødvendigt onde i småbørnsfamilier. Med vores vådserviet etuier er det muligt at opbevare disse på en flot og praktisk måde.

Vi har desværre ingen produkter der matcher dine kriterier

Praktisk og flot opbevaring

Jeg syr selv vores vådserviet etuier, så de passer perfekt til en pakke standard vådservietter. Etuierne giver en praktisk opbevaring af vådservietter, som sikrer, at de ikke falder ud, samt at de ikke tørrer ind, fordi pakken ikke har været ordentligt lukket. Etuiet gør det muligt at tage pakken med på farten, ligesom det gør det muligt at have det stående på puslebordet eller på spisebordet uden at skulle bekymre dig om, om det ser rodet eller sjusket ud. Dette er især vigtigt, når man er småbørnsforældre, fordi oprydning nedprioriteres til fordel for samvær med det nyfødte barn.

Dit personlige vådserviet etui

Vores vådserviet etuier kan laves i mange forskellige prints, så du er sikker på at finde et print, du synes om. Når du bestiller et vådserviet etui hos LEHOF får du muligheden for selv at vælge det stof, du ønsker, det skal sys i. Farverne på stofferne er rolige, fordi vi kender til vigtigheden af at skabe ro omkring dig og dit barn. Dette er især vigtigt på puslebordet, hvor I tilbringer meget tid sammen, og hvor forældre og barn har god kontakt, som ikke bør forstyrres. Der må påregnes leveringstid på etuierne, da jeg syr hver enkelt etui i hånden.

Vandafvisende materialer

COPYRIGHT LÉHOF 2016

Kurven er tom